Skip to main content

Умови оплати

В інтернет-магазині victoriabeauty.if.ua діє два способи розрахунку за замовлення: оплата повної суми на банківський рахунок або післяплата з мінімальною передоплатою 150 грн.

Чому ми працюємо по передоплаті?

Замовляєте у нас вперше, переживаєте чи дійде покупка, оплативши всю суму наперед? Не хвилюйтеся – у Вас є можливість оформити післяплату, оплативши лише завдаток 150 грн, а решту суми від замовлення оплачуються у відділенні пошти, а також окремо сплачуються послуги доставки.

Передоплата – це наша гарантія, що покупець зв‘явиться у відділенні для отримання замовлення. Сума передоплати – це мінімальна вартість доставки в обидві сторони у разі відмови або якщо покупець не приходить отримати свою покупку. Передоплата не повертається, тому просимо робити покупки зважено та обдумано, щоб уникнути непорозуміння та заощадити наш з Вами час.


Готівковий розрахунок*

  • при отриманні посилки у відділенні пошти при попередній передоплаті 150 грн (оплата здійснюється на банківський рахунок)

 

Оплата банківською карткою*

Після оформлення замовлення на нашому сайті ви можете здійснити оплату за покупку, зробивши грошовий переказ на одну з наших банківських карток (Приватбанк або Монобанк), реквізити яких ви отримаєте на нашому сайті при завершенні замовлення, а також в електронному листі, який Ви вказали при оформленні замовлення. Також враховуйте, що всі платежі і комісії пов’язані із переказом проводяться згідно тарифів вашого банку. Ми не збираємо і не зберігаємо ваших платіжних даних.

Увага! Повна оплата за замовлення або передоплата має бути здійснена впродовж 24 годин з моменту покупки, в іншому випадку ваше замовлення буде скасоване.

Don`t copy text!